ДПС: Борисов обижда публиката

ДПС: Борисов обижда публиката
Според Камен Костадинов да кажеш, че Враца ще стане център на Вселената и „Химко“ ще заработи, е обида към интелигентността на публиката. Снимка: Зов
A A+ A++ A

Обещанията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца предизвикаха остра реакция от водача на листата на ДПС Камен Костадинов, който принципно нямал намерение да коментира политическите си противници, съобщи „Стандарт“.

Според Костадинов да кажеш, че Враца ще стане център на Вселената и „Химко“ ще заработи, е обида към интелигентността на публиката по няколко причини.

„Господин Борисов имаше почти 4 години да направи инвестициите, за които говори, и да разкрие производството на торовия завод“, припомни Костадинов. Освен това по думите му командно-административният начин за привличане на инвеститори не дава резултат. И цитира резултатите във футбола.

„Инвеститори се привличат, като се създаде добра бизнессреда и правителството излъчва сигнали за перспективност и стабилност“, смята Костадинов. „Ние от ДПС считаме, че твърденията за „Химко“ и че ще се построи мост на Дунав между Оряхово и Бекет са леки подигравки с интелигентността на врачани и те ще ги оценят по такъв начин“.

Като подчерта, че ДПС казва категорично „да“ на 7 и 8 блок в „Козлодуй“ и „не“ на „Белене“, Камен Костадинов разкри виждането на движението за трети и четвърти блок. Според тяхна експертиза те няма да работят като ядрени реактори, а ще се превърнат в конвенционални производствени мощности за енергия.

#ДПС #избори #Камен Костадинов #Бойко Борисов #Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници