Вл. Горанов: ГЕРБ ще увеличи доходите с европейски средства

Вл. Горанов: ГЕРБ ще увеличи доходите с европейски средства
Владислав Горанов обясни, че правителството на ГЕРБ не увеличи данъците и не бръкна в джоба на хората. Снимка: "Фокус".
A A+ A++ A

ГЕРБ ще увеличи доходите и ще намали безработицата с помощта на европейски средства, които ще се реализират по проекти в страната.

Това обяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за София област Владислав Горанов по време на среща с жителите на община Мирково, съобщиха от партията, цитирани от агенция "Фокус".

„Ако успеем да съставим правителство обещаваме 32 млрд. лв. средства по линия на европейските фондове”, заяви Горанов. Само така може да се намали безработицата и да се повишат заплатите. Той обеща, че бъдещите народни представители от ГЕРБ в София област внимателно ще изчетат всички договори на концесионерите от Средногорието, за да се гарантират интересите на работниците и потребителите.

Владислав Горанов обясни, че правителството на ГЕРБ не увеличи данъците и не бръкна в джоба на хората. Той даде за пример други държави като Гърция, Испания, Португалия и Кипър, които фалираха и повишиха данъци и осигуровки. Докато България запази стабилност.

"Пенсиите са ниски, защото пенсионерите са вече повече от работещите в страната. Всички предни правителства преди ГЕРБ работиха да изгонят младите хора от България вместо те да останат да работят тук и да плащат осигуровки, които да отиват за повишаването на пенсиите на възрастните хора", посочи Горанов.

Той допълни, че през мандата на ГЕРБ са изплатени 13 млрд. лв. повече социални плащания. От тях към 4 млрд. лв. са отишли повече за помощи и обезщетения. На предизборната среща в Мирково присъстваха още кандидатите за народни представители Светлин Танчев, Даниел Георгиев, Ирена Коцева и Иван Стойнов.

#избори #Владислав Горанов #ГЕРБ #безработица #доходи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници