Кирил Домусчиев нападна Иво Тонев

Кирил Домусчиев нападна Иво Тонев
Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев нападна Иво Тонев и „Левски“ с обвинения за премиране на трети отбор, както и съдиите, извадени от нарядите тази пролет. Според боса играчите на „Миньор“ са играли срещу шампиона за бонуси от по 7 хиляди лева, обещани от конкурента за титлата от „Герена“, пише „Труд“.

„Ако нещата продължават така, ще извадя „Лудогорец“ от „А“ група и ще се занимаваме с юношески футбол. Подкрепям съдийската комисия, че махна съдиите с тъмно минало. Те са извадени въпреки натиска, който им се оказва от „Левски“. Аз уважавам „Левски“ и Тодор Батков, за съжаление, има хора, които влияят на футбола. Иво Тонев се казва единият господин...“, закани се Домусчиев в предаването „Пред банята“.

„Срещали сме се с Домусчиев, мога да кажа, че го уважавам. Никога и по никакъв повод не съм разговарял със съдия или член на съдийската комисия. „Левски“ играе честно и ще играе честно до края. Имаше допуснати грешки, но видяхте, че и някои от решенията се вземаха 30 минути след края на мач...“, бе отговорът на Тонев.

#Лудогорец #Кирил Домусчиев #Иво Тонев #Левски #Герена #Тодор Батков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници