Станишев: Икономиката е на изкуствено дишане

Станишев: Икономиката е на изкуствено дишане
Сергей Станишев заяви в Плевен, че цялата държава е катастрофирала. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на БСП Сергей Станишев заяви в Плевен, че цялата държава е катастрофирала, икономиката е на изкуствено дишане, а кранчето с въздух се пуска само на приближени на ГЕРБ.

"След 4 години премиерстване Бойко Борисов така и не разбра откъде идват парите за пенсиите. Хората като ме видят по улиците ми казват "моля не позволявайте на този наглец отново да ни излъже", отбеляза Станишев, цитиран от БГНЕС.

"Потресен съм от цинизма на Борисов. Няма никакво човешко и социално чувство за това, че над 2 млн. българи, нашите родители живеят в мизерия. Борисов съжалява, че по наше време сме увеличили пенсиите", добави той.

Помолен да коментира темата с кредитните милионери, Станишев попита медиите дали са чували за фирмата "ТЕО Интернешънъл", в която съдружници са Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Румен Николов-Пашата, както и един плевенски кандидат за депутат от листата на ГЕРБ – Пламен Тачев.

"Тази фирма, освен че беше уличена преди години в незаконно производство на цигари, е взела кредит от 1.5 млн. долара. Моето предложение към Борисов е да отиде при главния прокурор, да даде показания и да върне парите", каза лидерът на БСП.

По повод скандала с незаконното подслушване Станишев коментира, че ръководството на МВР се е превърнало в организирана престъпна група под управлението на Борисов и Цветанов.

"Как могат да се борят те с престъпността, след като двойното увеличение на контрабандата на цигари съвпада именно с управлението на ГЕРБ", попита лидерът на БСП. Според него Борисов не отстранява Цветанов, защото е зависим.

#Сергей Станишев #Плевен #Бойко Борисов #БСП #ГЕРБ #Избори 2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници