Лиляна Павлова: Не трябва да ни заробват проекти като АЕЦ „Белене“

Лиляна Павлова: Не трябва да ни заробват проекти като АЕЦ „Белене“
Павлова посочи, че партията смята да възстанови периода от 410 платени дни за майчинство с цел да стимулира отглеждането и раждането на деца. Снимка: „Стандарт“
A A+ A++ A

Специално отношение към младежката безработица и стимули за предприятията да наемат млади хора до 29 г. е залегнало в управлeнската програма на ГЕРБ, а в Стара Зaгора такива има много. Това каза на среща с работници в завода за производство на кренвирши и колбаси КЕН Лиляна Павлова, водач на 27-и МИР за ГЕРБ, пише „Стандарт“.

Заедно с нея в завода беше и Красимир Велчев, бивш председател на групата на партията в 41-вото Народно събрание и настоящ кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ.

Павлова посочи, че партията смята да възстанови периода от 410 платени дни за майчинство с цел да стимулира отглеждането и раждането на деца.

„Намаляването на такса пренос с около 50 на 100 е един от приоритетите ни в програмата. Не трябва да позволяваме да ни заробват мегаломански проекти, които не можем да платим като държава, такъв проект е АЕЦ „Белене“. И това е наша основна задача, да не допуснем ново финансово заробване на държавата“, посочи Павлова.

Тя информира работниците и служителите за приоритетите на ГЕРБ за региона на Стара Загора - връзката с магистрала „Тракия“, която улеснява придвижването на хората от региона. „Други наши приоритети са изграждането на карготерминал на летище Стара Загора, натоварването на енергийните мощности в региона, подобряване на градската среда, енергийната ефективност и развитието на туризма в региона“, обясни Лиляна Павлова.

#Лиляна Павлова #Красимир Велчев #избори #ГЕРБ #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници