Владислав Горанов: ГЕРБ няма да управлява на всяка цена

Владислав Горанов: ГЕРБ няма да управлява на всяка цена
„На кого ще се оплачете, ако няма правителство и парламент“, попита жителите на Долна баня Владислав Горанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„ГЕРБ няма да управлява на всяка цена“, обяви Владислав Горанов, водач на листата на ГЕРБ за Софийска област.

„ГЕРБ управлява в кризата, която озлоби хората и политиците“, подчерта Горанов в Долна баня, цитиран от пресцентъра на партията.

„Доказахме, че можем да признаваме грешките си“, подчерта Горанов и призова жителите на Долна баня да подкрепят ново силно управление.

„На кого ще се оплачете, ако няма правителство и парламент“, попита той.

По думите му Долна баня има много добър кмет, но той не може да има здрава опора, ако не може да разчита на правителството, и особено на ГЕРБ.

Кметът на общината Владимир Джамбазов посочи, че „Влади Горанов е от най-добрите приятели на общината“.

„4.5 млн. лв. са усвоени по проекти в региона. Освен това държавата е отпуснала 1.5 млн. лв. допълнително на Долна баня“, обяви Джамбазов.

„Долна баня си е върнала поделението и минералната вода от държавата. Предвижда се по проект да се направи на терените на поделението парк и дом за възрастни хора. За минералната вода ще се търсят инвеститори“, каза кметът.

„Общината вече има одобрен проект за 5 млн. лв. за модернизиране на стадиона. За изграждането на ВиК мрежата е спечелен проект за 18 млн. лв.“, допълни Владимир Джамбазов.

#избори #Долна Баня #Владислав Горанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници