Борисов: БСП отдавна трябваше да бъде забранена

Борисов: БСП отдавна трябваше да бъде забранена
Ако ГЕРБ спечели изборите, няма да влиза в коалиция нито с ДПС, нито с „Атака“, нито с когото и да било, категоричен бе Борисов в Плевен. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

БСП отдавна трябваше да бъде забранена, защото е убивала хора и взривявала църкви, затова Станишев не може да си позволява в Брюксел да говори за демокрация, така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира скандала с подслушванията, съобщи „Стандарт“.

„Оставете тия глупости на Станишев“, каза бившия премиер пред симпатизанти на партията в Плевен.

Близо половин час той дава автографи на събралото се множество на централния площад „Възраждане“, преди да отвърне на призива на Цветан Цветанов да се качи и да говори на трибуната, призовавайки хората да подкрепят листата, водена от Цецка Цачева.

„Те знаят, че ще загубят, били сме ги седем пъти досега. И понеже трябва да обяснят на симпатизантите си защо губят, ще кажат, че вотът е нечестен“, каза лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов отново подчерта, че ако ГЕРБ спечели изборите, няма да влиза в коалиция нито с ДПС, нито с „Атака“, нито с когото и да било.

„Ако ние спечелим, следващите четири години Брюксел гарантира 25 милиарда за България, като голяма част от тези пари са предназначени за магистрала „Хемус“, която е жизненоважна за Северна България“, посочи Борисов.

Той отново каза, че хората в региона са били заблуждавани с намеренията да бъде строена АЕЦ „Белене“.

Самият Станишев не е възнамерявал сериозно да стартира строежа, категоричен бе Борисов.

#Бойко Борисов #Цецка Цачева #Цветан Цветанов #Сергей Станишев #АЕЦ "Белене" #Брюксел #Плевен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници