ГЕРБ подари карта на Пазарджик на Илияна Йотова

ГЕРБ подари карта на Пазарджик на Илияна Йотова
Кандидатите за депутати от ГЕРБ в Пазарджик изпратиха карта на областта на Илияна Йотова, която е водач на листата на БСП там. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кандидатите за депутати от ГЕРБ в Пазарджик изпратиха карта на областта на Илияна Йотова, която е водач на листата на БСП там.

„Спомняте си, че при откриването на кампанията на ГЕРБ г-н Цветанов ми връчи карта на Пазарджишка област и ми поръча да я изпратя на Илияна Йотова, за да научи поне границите на областта“, каза водачът на листата на ГЕРБ д-р Дончо Баксанов, цитиран от „Стандарт“.

„За жалост нямам повече карти да пратим и на други водачи на листи, които си избраха Пазарджик за трамплин към парламента. Казвам това, защото аз съм истински доволен, че в листата на ПП ГЕРБ няма спуснати кандидати, няма наложени отгоре имена“, посочи още д-р Баксанов.

Той гарантира, че всички от листата на ГЕРБ след 12 май няма да забравят пътя към Пазарджик и областта.

„Вече имаме конкретни цели, за които ще работим – сред тях са изграждане на околовръстен път на Пазарджик и реновиране на гарата в областния град“, каза Дончо Баксанов.

Заедно с картата той изпрати и послание на Илияна Йотова за честна и почтена кампания с реалистични обещания.

„Защото хората заслужават да чуват истината, ние от ГЕРБ имаме воля да работим честно и открито“, подчерта водачът на листата на ГЕРБ в Пазарджик.

#Илияна Йотова #Пазарджик #Дончо Баксанов #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници