Стилиян Петров: Връщам се към нормалния живот, тежкото мина

Стилиян Петров: Връщам се към нормалния живот, тежкото мина
Стилиян Петров заяви, че ще се върне към нормалния си живот, защото тежката фаза на болестта вече е преминала. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

„Тежката фаза от лечението ми вече приключи, сега ще бъде много по-леко. Това беше една много, много дълга година за мен. Сега мога да се върна към нормалния живот“.

Това заяви Стилиян Петров в интервю за официалния сайт на „Астън Вила“.

„Лечението ми беше доста положително и сега съм в ремисия, което е хубаво нещо. Аз обаче знаех, че това ще отмине, но просто трябва да бъда търпелив. Без подкрепата на най-близките ми хора обаче най-вероятно нямаше да мога да го направя“, допълни той и заяви, че скоро ще стартира благотворителна фондация за борба с болестта.

„През целия си живот съм помагал на много хора, но сега, когато съм в такава позиция, искам да помагам още повече на хората. Просто е невероятно каква подкрепа получавам.“

По отношение на 19-ата минута на „Астън Вила“, когато феновете изразяват подкрепата си към него с ръкопляскания, Стенли заяви: „19-ата минута е нещо уникално, не мога да опиша как се чувствам тогава. Това е нещо невероятно. Приятелите ми пишат понякога есемеси с текст: „Още ли имаш тази 19-а минута? Кога ще спрат да ти ръкопляскат?“.

Сега Петров ще може да се върне към нормалния си живот и да забрави за болестта.

#Стилиян Петров #Астън Вила

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници