Цветан Цветанов с висока оценка от ОЛАФ

Цветан Цветанов с висока оценка от ОЛАФ
Джовани Кеслер е изказал благодарности на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за започнатото и постигнатото от правителството на Борисов. Снимка: МВР
A A+ A++ A

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов проведе в Брюксел неформална среща с генералния директор на ОЛАФ Джовани Кеслер. Срещата е организирана от Фондация „Ханс Зайдел“, предаде агенция „Фокус“.

Джовани Кеслер е изказал благодарности на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за започнатото и постигнатото от правителството на Борисов и е заявил, че се надява следващото правителство на България, което и да е то, да продължи започнатото от правителството на ГЕРБ.

На срещата генералният директор на ОЛАФ Джовани Кеслер е дал висока оценка за ефективната работа на звеното АФКОС в България по време на правителството на Борисов.

Важно е да продължи междуинституционалното сътрудничество, борбата със злоупотребите с еврофондовете и подаването на сигнали до институциите за злоупотреби, е заявил генералният директор на ОЛАФ.

#Избори 2013 #ОЛАФ #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници