Сидеров излиза срещу Борисов и Станишев в София

Сидеров излиза срещу Борисов и Станишев в София
Волен Сидеров ще е водач на листите в София и Варна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „Атака“ оглавява листата на партията в 25 МИР София, където на парламентарните избори на 12 май ще се изправи срещу лидерите на ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Сергей Станишев, стана ясно на пресконференция на партията.

Сидеров е начело на листата на „Атака“ и във Варна, където кандидатът на ГЕРБ е Лиляна Павлова, а на БСП – Пламен Орешарски.

Всички водачи на листи на партия „Атака“ са членове на централното ръководство или областни координатори, в листите не влизат външни лица, заяви Сидеров.

„Няма подбрани на принципа на шоу бизнеса актьори, изпълнители, гълтачи на огньове. При нас са хора, които са обединени – отбор, с който съм бил през последните години, така че аз залагам на отбор от бойци, убедени в каузата „Атака“, каза още лидерът на партията.

Седем депутати от „Атака“ от 41-вото Народно събрание са водачи на листи за предстоящите избори, съобщи БНР.

Заместник-председателят на „Атака“ Десислав Чуколов е начело на листата в Бургас и в Стара Загора, Венцислав Лаков - във Враца и в Ловеч, професор Станислав Станилов - в Габрово и в Пазарджик.

Явор Нотев също оглавява две листи - в Плевен и в София. Павел Шопов пък е в Пловдив и в Ямбол.

Деница Гаджева е водач на две листи в София, а Огнян Стоичков в Търговище и в Шумен.

Във Велико Търново и в Русе на първо място е доцент Любомир Владимиров.

#Волен Сидеров #Сергей Станишев #Бойко Борисов #Лиляна Павлова #Пламен Орешарски #София #Варна #Десислав Чуколов #Бургас #Стара Загора #Венцислав Лаков #Враца #Ловеч #Станислав Станилов #Габрово #Пазарджик #Явор Нотев #Плевен #Павел Шопов #Пловдив #Ямбол #Деница Гаджева #Огнян Стоичков #Търговище #Шумен #Русе #Любомир Владимиров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници