Политологът Татяна Буруджиева: За първи път кампанията е решаваща

Политологът Татяна Буруджиева: За първи път кампанията е решаваща
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Преднината за ГЕРБ пред БСП, дадена в проучванията и на "Алфа рисърч", и на НЦИОМ, показва само и единствено, че за първи път на тези избори кампанията е решаваща", заяви пред БНР политологът Татяна Буруджиева, съобщава БГНЕС.

"Има сериозна ерозия в ГЕРБ, но по-важното е, че над 70% от избирателите искат нещо друго - от хората, които са декларирали, че ще гласуват, не желаят повторението на това правителство. Над 35% имат желанието за правителство, което не е партийно. Така че като погледнем тенденциите, нещата по-скоро показват, че кампанията и действията, които правим, са позитивно отразяващи се", обясни Буруджиева.

По повод информацията за фалшивото досие на Сергей Станишев и потвърждението от тази сутрин на Евтим Костадинов, че то е манипулация, Буруджиева коментира: "Става въпрос за един идеален фалшификат и неслучайно органите трябва да се изкажат за какво става дума. Не е възможно толкова нагло да се допусне отново да затънем вместо в дебат по политики, по изхода и по решенията, които очакват гражданите, да започнем да затъваме в лични нападки", каза още тя.

#ГЕРБ #БСП #Сергей Станишев #Татяна Буруджиева #"Алфа Рисърч" #НЦИОМ #Евтим Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници