Намериха изчезнал бизнесмен обесен

Намериха изчезнал бизнесмен обесен
47-годишният Румен Димитров беше издирван в продължение на осем дни. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Изчезнал бизнесмен беше намерен обесен на тавана на къщата си в пловдивското село Скутаре, съобщи „24 часа".

47-годишният Румен Димитров беше издирван в продължение на осем дни.

Трупът му бил открит от двама негови приятели. Те се притеснили, че не вдига телефона, и отишли в дома му да го търсят. На тръгване единият предложил да проверят и на тавана. Когато отворили вратата на помещението, го видели увиснал. Под примката на шията му имало завързана кърпа.

Криминалистите са категорични, че става дума за самоубийство. Това се потвърждава и от бележка, оставена от бизнесмена в една от стаите на жилището му.

"Напускам ви, няма да се видим повече. Моля ви, не казвайте на Ана какво се е случило, защото Оля има рожден ден. Съобщете им по-късно", пише в краткото предсмъртно писмо.

Ана е съпруга на Димитров и е от Беларус, Оля е дъщеричката. По време на трагедията двете са били в родината си, но възнамерявали трайно да заживеят в Скутаре.

Румен се оженил за Ана преди 2 месеца. От предишен брак той има голяма дъщеря в Германия. За нея възнамерявал да строи къща в Скутаре. Имал намерение да играе на търг за парцел от 600 квадрата.

Негови приятели твърдят, че не е споделял пред тях за някакви финансови притеснения. В селото обаче се говори, че е имал големи борчове, които не можел да върне, и дори бил притискан заради парите.

#Румен Димитров #Германия #Беларус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници