ЧЕЗ: Работим изцяло в съответствие с българското и европейското законодателство

ЧЕЗ: Работим изцяло в съответствие с българското и европейското законодателство
Ще сътрудничим на проверяващите и правораздавателните институции, за да се установи истината, уверяват от ЧЕЗ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Нашите компании в България са работили изцяло в съответствие с действащото българско и европейско законодателство“, обявиха от ЧЕЗ във връзка с приключила проверка на прокуратурата и стартирането на досъдебно производство.

„Отговорност на всички наши служители и мениджъри, независимо в коя държава работят, е да спазват законите, приетите добри практики и да работят с грижата на добър стопанин при изпълнение на своите служебни задължения“, се посочва в съобщението на компанията.

„Както винаги досега, така и занапред, компаниите от Групата на ЧЕЗ в България ще сътрудничат на проверяващите и правораздавателните институции, за да се установи истината и да се докаже, че ЧЕЗ е стабилен и сериозен европейски инвеститор, който работи законно и прозрачно в партньорство с обществото и институциите“, уверяват от ЧЕЗ.

„Няма да коментираме нито едно действие в хода на досъдебното производство. Вярваме, че компетентните органи ще работят професионално, безпристрастно и непредубедено“, обявяват от пресцентъра на дружеството.

#ЧЕЗ #проверка #прокуратура #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници