iOS 7 ще дойде с нов изглед, работата по нея изостава

iOS 7 ще дойде с нов изглед, работата по нея изостава
A A+ A++ A

Мобилната платформа на Apple запази почти непроменен външния си вид от представянето й досега, но изглежда най-сетне се задавят промени. Това очакваме да стане с версия iOS 7, която според слуховете ще бъде представена по време на Worldwide Developer Conference през лятото. Промените бяха предизвестени до голяма степен след като през миналата есен стана ясно, че шефа на дизайна в Apple Джонатан Айви ще управлява и разработването на потребителските и интерфейси в компанията.

По информация от Джон Грубер, известен с блога си Daring Fireball, работата по iOS 7 изостава от плановете и на Apple се налага да пренасочи хора от OS X 10.9, за да довършат навреме платформата и я покажат на WWDC. Според Грубер това не е прецедент в историята на компанията и посочва, че през 2007 г Apple са забавили представянето на OS X 10.5 Leopard за есента, за да могат екипите да довършат навреме работата по iPhone.

Твърди се, че под надзора на Айви iOS се сдобива с по-плосък външен вид без досегашните обилно използвани текстури, но освен от по-големите промени в дизайна, работата се забавя и от някои персонални рокади в компанията като напускането на Скот Форстал, който преди управляваше разработването на iOS.

http://www.imore.com/more-ios-7-iphone-5s-and-apples-plans-2013

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино