Мирослав Найденов: Калина Илиева е в редиците на БСП

Мирослав Найденов: Калина Илиева е в редиците на БСП
На пресконференция БСП обвини Мирослав Найденов, че е замесен в скандална корупция при определянето на обществените поръчки на Държавен фонд земеделие. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ясно е вече, че Калина Илиева е в редиците на БСП. Същото, което тя преди около 2 години носеше при РЗС, при СДС, които също го коментираха, в момента БСП са го извадили. Както се изразяват хората, подгряват една отдавна поизстинала манджа, заяви бившият министър на земеделието Мирослав Найденов.

„Тъй като виждам, че БСП задават въпроси на прокуратурата, аз също се питам - защо едно дело не е приключило три години и половина, и ако е вярно това, което те твърдят – че е имало натиск, защо наистина това не е приключило. Ако сме имали лостовете да влияем на това дело, беше логично то да приключи“, каза още Мирослав Найденов, цитиран от агенция „Фокус“.

На пресконференция  БСП обвини Мирослав Найденов, че е замесен в скандална корупция при определянето на обществените поръчки на Държавен фонд земеделие.

Според БСП - става дума за определянето на победителите при обществените поръчки на Държавен фонд „Земеделие“. За това имало свидетелски показания, дадени от бившия зам.-шеф на ДФЗ Светослав Симеонов.

Той разказва как лично министър Мирослав Найденов и Светлана Боянова са упражнили върху него натиск за определяне на печеливши проекти, финансирани с европейски средства от ДФЗ, заяви на пресконференцията Явор Гечев от БСП.

#Калина Илиева #БСП #РЗС #Мирослав Найденов #СДС #Светлана Боянова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници