Румен Петков: Предизборният щаб на БСП не работи

Румен Петков: Предизборният щаб на БСП не работи
Според Петков, когато органите на партията не работят в такава изключително сложна ситуация, това е много притеснително и обезпокоително. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Смутен съм от факта, че предизборният щаб на БСП не работи и от цялостната ни организация, заяви депутътът от Коалиция за България Румен Петков.

„Ние нямаме общ анализ и оценка на ситуацията. Нямаме партийна оценка на ситуацията. С решение на Националния партиен съвет, имахме насрочено заседание на Националния партиен съвет за тази събота. Без заседание на Изпълнително бюро, без решение на какъвто и да е орган, заседанието на Националния съвет беше отменено. Това е неприемлив организационен подход“, обясни Петков в интервю за агенция „Фокус“.

Според него, когато органите на партията не работят в такава изключително сложна ситуация, това е много притеснително и обезпокоително.

„Тези органи - Националният предизборен център, Изпълнителното бюро - те би следвало вече да са обсъдили резултатите от социологическите изследвания по райони и да знаем къде имаме проблемни точки, къде имаме нужда от повече ресурси“, каза Румен Петков.

#Коалиция за България #Румен Петков #БСП #Изпълнителното бюро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници