ЧЕЗ инвестира 797 000 лева в електроразпределителната мрежа през март

ЧЕЗ инвестира 797 000 лева в електроразпределителната мрежа през март
През този месец ЧЕЗ започна реализацията на 37 проекта за развитие и модернизация на електроразпределителната мрежа в Западна България, обяви регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ЧЕЗ започва обекти на стойност 797 000 лв. през март, съобщиха от електроразпределителното дружество.

Най-голям обем средства ще бъдат вложени в Югозападна България – 302 000 лева, се посочва в информацията, цитирана от „Фокус“.

В Северозападна България ще бъдат инвестирани 283 000 лв., а на територията на гр. София – 212 000 лева.

За реализиране на договори за присъединявания на територията на ЧЕЗ през март ще бъдат вложени 230 000 лева.

„През този месец ЧЕЗ започна реализацията на 37 проекта за развитие и модернизация на електроразпределителната мрежа в Западна България. Крайната цел на тези проекти е да повишим надеждността на електрозахранването на нашите клиенти“, обяви Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

„Не спираме да работим в посока подобряване на обслужването за тях. Скоро въведохме много по-гъвкави планове за разсрочено плащане,увеличихме безлихвения период за плащане на сметките с 10 дни, а в името на по-добрата комуникация с потребителите създадохме и звеното „Енергиен омбудсман“, припомни Докладал.

Клиентите на ЧЕЗ могат да се обръщат към енергийния омбудсман винаги когато се съмняват в коректното решаване на техните жалби.

Сигнали и предложения към него могат да се подават на тел. 028958450, факс 028959770, електронна поща cez.ombudsman@cez.bg или чрез писмо на адрес: гр. София 1000, ул. „Г.С. Раковски“ 140.

#ЧЕЗ #Югозападна България #Северозападна България #София #Петър Докладал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници