Мирослав Найденов: Не се притеснявам от проверки

Мирослав Найденов: Не се притеснявам от проверки
Съвестта ми е чиста, обяви бившият земеделски министър Мирослав Найденов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Всеки сигнал трябва да бъде проверяван и нямам притеснение да бъда проверяван по каквито и да е сигнали", обяви бившият министър на земеделието и храните Мирослав Найденов

„Това е част от предизборната кампания и риторика на БСП", каза Найденов пред „Фокус", след като от БСП се заканиха да питат прокуратурата има ли сигнал на ДАНС срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

„Това, което мога да заявя, е че не съм информиран по никакъв начин за разследване или проверка по темите, които те споменават. Не съм привличан нито в качеството си на свидетел, нито в качеството си на обвиняем по всички тези теми", заяви Найденов.

„Смятам, че съм си вършил съвестно и законово работата през тези почти четири години и съвестта ми е чиста. Останалото го оставям на преценката на хората, защото все пак след по-малко от два месеца има избори. Ясно е на всички ни защо те в момента говорят такива неща и се занимават с това", посочи Мирослав Найденов.

„Използвам случая да припомня, че имаше повдигнати обвинения срещу член на правителството на ГЕРБ – това е бившият министър на здравеопазването д-р Божидар Нанев. Много се изговори тогава. Когато обаче това обвинение приключи с оправдателна присъда, никой не каза нищо", посочи Найденов.

„Разликата е, че доста от министрите на БСП и в момента са с повдигнати обвинения, но няма крайно решение. Когато има нещо срещу някой от нас, то се проверява, без абсолютно никакви политически чадъри", добави бившият министър.

#Мирослав Найденов #Божидар Нанев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници