Цветанов: Когато Костов сипе обвинения по ГЕРБ, значи сме си свършили работата

Цветанов: Когато Костов сипе обвинения по ГЕРБ, значи сме си свършили работата
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов призова ДСБ, БСП и ДПС да спрат да притискат служебното правителство. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Всеки път, когато Иван Костов сипе обвинения по ГЕРБ, значи сме си свършили работата добре, обяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от „Фокус“.

„Очевидно е, че Костов много добре познава похватите на кризисния пиар и все по-очевидно става, че съди по себе си. Всички помним бомбичката край дома му в Драгалевци“, коментира Цветанов в отговор на думите на лидера на ДСБ, че бившият премиер Бойко Борисов е влязъл в болница, за да спечели симпатиите на избирателите.

„Желаем му здраве и никога да не влиза в болница с диагноза сърдечни проблеми. Всъщност на него това няма как да му се случи, защото не помним някога да си е слагал на сърце проблемите на хората“, каза Цветанов.

Бившият вътрешен министър призова Иван Костов, БСП и ДПС да спрат да притискат служебното правителство.

„Те имаха възможност да съставят кабинет, можеше вече да са управляващи, да са увеличили доходите на хората, Станишев да е разкрил 250 хиляди нови работни места, да е намалил цената на тока и спокойно да прилага 100-те си антикризисни мерки“, коментира Цветанов.

#Цветан Цветанов #Иван Костов #Бойко Борисов #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници