Станишев: България е рекордьор по обедняване

Станишев: България е рекордьор по обедняване
Станишев уточни, че БСП ще даде поредица брифинги за разкрития за злоупотреби, корупция и финансови схеми на кабинета „Борисов“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

За 4 г. почти икономическото всекидневие на стотици хиляди български граждани беше разрушено. И хората станаха заложник на монополите във всяка сфера. Защото монополът във властта поражда монополи и в икономиката, отнема социалните придобивки на хората, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Тези монополи отнемаха от хората, от храните, стигайки до горивата, тока“, заяви Станишев. Той подчерта, че като цяло икономиката на България е била съсипана, а малкият и средният бизнес унищожен. „Аз много добре знам в какво състояние оставихме държавата, финансите, икономиката. Една европейска държава не може да бъде опоскана до такава степен, ако управляващите са спазвали елементарните й закони, очевидно това не се е случвало“, заяви червеният лидер, цитиран от БГНЕС.

Станишев уточни, че БСП ще даде поредица брифинги за разкрития за злоупотреби, корупция и финансови схеми на кабинета „Борисов“.

„Правим го с убеждението, че хората имат правото да знаят истината за управлението на ГЕРБ“, каза още той.

#Сергей Станишев #ГЕРБ #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници