Бойко Борисов: Не ни стигнаха силите да постигнем баланс

Бойко Борисов: Не ни стигнаха силите да постигнем баланс
Много неща можехме да направим по-добре, призна Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Много неща можехме да направим по-добре. Това, за което не ни стигнаха силите, е балансът“, обяви премиерът в оставка Бойко Борисов при предаването на властта на служебния кабинет на Марин Райков, посочен във вторник от президента Росен Плевнелиев.

„Както получихме властта, така я и предаваме. Нямаше никакъв смисъл да чакаме още месец и половина да дойдат редовните избори и да управляваме в предизборно време“, обясни още Борисов в президентството.

„Решението, което взех, беше правилно“, категоричен бе премиерът в оставка.

„Всеки от вас да отчете, което е направил добре, и да си направи изводите какво е можело да се направи по-добре“, обърна се към кабинета в оставка Бойко Борисов.

„Убеден съм, че това, което дадохме, хората го оценяват. То беше нормално, и затова хората много бързо свикнаха“, каза още Борисов.

По думите му, ако всяко правителство е строило по една магистрала и един музей, неговото правителство също е щяло да строи по една магистрала.

„Надявам се следващото правителство да може да усвои договорения от нас бюджет, отникъде другаде няма да дойдат 12 млрд. бюджет за българската икономика“, обяви премиерът в оставка.

Той пожела успех на министрите в служебния кабинет и ги посъветва да не слушат какво им се говори от партиите, включително и от ГЕРБ.

#Бойко Борисов #Марин Райков #служебно правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници