Радослав Димитров е енергийният омбудсман на ЧЕЗ

Радослав Димитров е енергийният омбудсман на ЧЕЗ
ЧЕЗ обявява ден на отворени врати за новосъздаденото звено енергиен омбудсман в сряда от 13.00 до 15.00 ч. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Първият енергиен омбудсман на компаниите от Групата на ЧЕЗ в България е Радослав Димитров, доказан професионалист в областта на енергетиката и обслужването на клиенти, съобщиха от пресцентъра на електроразпределителното дружество.

Със създаването на енергиен омбудсман в ЧЕЗ клиентите ще могат да се обръщат към него винаги, когато се съмняват в коректното решаване на техните жалби, посочват от дружеството.

Омбудсманът ще приема предложения на потребителите как да бъде подобрено обслужването на клиентите и ще проверява всеки сигнал, независимо от предходните заключения по него, уверяват от ЧЕЗ.

Той запазва неутралитет както спрямо клиентите, така и спрямо дружествата от Групата ЧЕЗ и винаги взема предвид аргументите и на двете страни.

Когато спорът между клиента и дружеството от Групата на ЧЕЗ в България се решава по съдебен ред или с него се занимава Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, омбудсманът няма да се намесва. Ако вече е започнал проверка, тя се прекратява, се казва още в съобщението.

ЧЕЗ обявява ден на отворени врати за новосъздаденото звено енергиен омбудсман в сряда от 13.00 до 15.00 ч. в Центъра за обслужване на клиенти на пл. „Позитано“ 2А в столицата, съобщават от пресцентъра на дружеството.

Сигнали и предложения към енергийния омбудсман на ЧЕЗ могат да се подават на тел.: 028958450, факс: 028959770, електронна поща cez.ombudsman@cez.bg или чрез писмо на адрес: гр. София 1000, ул. „Г. С. Раковски“ 140.

#ЧЕЗ #Радослав Димитров #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници