Рязане на глави на ламя и мрачно фентъзи в Народното събрание

Рязане на глави на ламя и мрачно фентъзи в Народното събрание
Мая Манолова нарече реакциите на сините мрачно фентъзи и тъпи смешки. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Да отрежем втората глава на ламята „Бургас – Алексадруполис“, след като отрязахме първата – АЕЦ „Белене“, призова от парламентарната трибуна депутатът от Синята коалиция Иван Иванов.

В драматична словесна битка влязоха депутатите по време на диспута на второ четене на законопроекта за денонсиране на споразумението от страна на България за строежа на петролопровода „Бургас – Александруполис“, предаде БГНЕС.

По този повод  работното време на народните представители бе удължено до окончателното гласуване, но впоследствие те решиха да вземат решение след три дни, за да могат да се внесат предложения по темата.

На призива на Иван Иванов отговори Михаил Миков от Коалиция за България, който в емоционална реч посочи, че отрязването на тези глави означава безработица и неосъществени работни места.

Мая Манолова нарече реакциите на сините „мрачно фентъзи и тъпи смешки“, а левият депутат Петър Димитров видя в образа на Иван Костов 7 глави на ламя.

След куп обвинения основно между депутати от левицата и Синята коалиция се стигна до компромисното решение.

#Народното събрание #Иван Костов #Мая Манолова #Петър димитров #Коалиция за България #Михаил Миков #Иван Иванов #Синята коалиция #АЕЦ "Белене"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници