„Атака“ напуска парламента, Сидеров нарече депутатите олигофрени

„Атака“ напуска парламента, Сидеров нарече депутатите олигофрени
Тези льохмани вътре ми се хилиха в лицето, докато аз това нещо го предлагах от трибуната, обясни Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатите от партия „Атака“ напускат парламента заради отказа на Народното събрание да накара правителството да отнеме лицензите на електроразпределителните дружества, съобщи БНР.

Проекта подкрепиха 12 народни представители, 13 бяха „против“, а 45 се въздържаха.

„Това наше проекторешение беше отхвърлено с циничен присмех от страна на депутатите от ГЕРБ. Това за нас са олигофрени, които се смеят в лицето ти и подвикват просташки в момент, в който ти искаш поне в последните си дни тъй нареченият български парламент да направи нещо в полза на българите“, обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров след гласуването.

„Тези льохмани вътре ми се хилиха в лицето, докато аз това нещо го предлагах от трибуната. За мен няма повече никаква илюзия, че тук, в този състав, представителите на ГЕРБ, купените от тях депутати, плюс и другите парламентарни групи, които пък не присъстваха изобщо, тия от БСП, изобщо имат някаква грижа за това какво става в страната и какво може да се направи“, категоричен беше лидерът на „Атака“.

Табла на позора с имената на депутатите, гласували с „въздържал се“ или „против“ отнемането на лиценза от ЕРП-тата, обеща да направи партия „Атака“.

„Ще направим така, че хората да видят снимчиците им на тези хора, защото сега ако ви прочета имената на тия, които са били против, мушмуроци, на които никога не сте им чули имената и няма да ги чуете“, обяви Сидеров.

„Те ще се наредят пак в листите, обаче като чисто новички. Трябва да се знае, че тия хора са национални предатели“, смята лидерът на „Атака“.

#Волен Сидеров #ЕРП #Народното събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници