Волен Сидеров поиска да участва в заседанието на Министерския съвет

Волен Сидеров поиска да участва в заседанието на Министерския съвет
„В момента в Министерски съвет управляващата партия ГЕРБ продължава разграбването на България“, обяви Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Представители на партия „Атака“ ще отидем до Министерски съвет и ще настояваме да вземем участие в заседанието. Няма никакви законови пречки народни представители да не бъдат допуснати до заседанието“, обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров на брифинг в парламента.

„В момента, в който тук се обсъждат незначителни теми, в Министерски съвет управляващата партия ГЕРБ продължава разграбването на България“, заяви Сидеров, цитиран от „Фокус“.

„Днес ще бъдат дадени три броя концесии за подземни богатства, като в момента текат три концесии и две проучвания. Тече и промяна в решение за обявяване на имот публична държавна собственост в частна държавна собственост. Има проект за решение за изключване от горския фонд поради промяна на предназначението на поземлени имоти. Има промяна в бюджета в последния час от управлението си“, каза още Сидеров.

„Искаме да проверим всичко това. Ще искаме подробности по тези концесии – на кого и с какви условия се дават“, добави Сидеров.

Той добави, че „Атака“ имат готова промяна в Закона за подземните богатства.

Според него има превишаване на правата на охранителните органи, но нямат основание да не пуснат „Атака“ в Министерския съвет.

„Настояването ни беше не да се отиде бързо към служебен кабинет, а да има правителство, съставено в рамките на този парламент, не от управляващата партия, което да може да направи пълна ревизия“, заяви Волен Сидеров.

#Волен Сидеров #Министерски съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници