Бойко Борисов: Гарантирам на БСП и ДПС по 20 депутата от ГЕРБ

Бойко Борисов: Гарантирам на БСП и ДПС по 20 депутата от ГЕРБ
Бойко Борисов върна мандата за съставяне на правителство. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Гарантирам на БСП и ДПС по 20 депутата от ГЕРБ и да работи парламентът, докогато искат, това каза премиерът в оставка Бойко Борисов в президентството, предаде Информационна агенция „Фокус“.

„Станишев – има си кабинета в сянка – има си мандатоносителя - ДПС. Г-н Костов многократно каза – да остане парламентът и да работи. Плюс „Атака“, която е за точно такава политика, която г-н Станишев прокламира. Стават 101 депутати, аз гарантирам всеки ден да има по 20 депутати от ГЕРБ в парламента и да работят, докогато искат. 20 души, но това означава Ахмед Доган да ходи всеки ден на работа. Аз гарантирам 20, за кворума, това е отговорно, това мога да направя.  Ако те са уверени, че ще спечелят изборите, защо два месеца да има безвремие“, каза Борисов.

„Оставил съм финансово стабилна държава – няма да слушам глупостите на Станишев. ЕК дава, че в България растежът е по-голям от други страни. Сега ще видим неговите антикризисни мерки, да видим – къде в света ги приложиха и те са успешни. Аз управлявах с малцинство, БСП казаха, че имат кабинет в сянка, сиреч – утре излизат и правят кабинет. Ако вие утре си пратите съветниците за министри, ще оголите вашата институция, кой ще работи в Президентството“, каза Борисов.

#БСП #ДПС #ГЕРБ #Бойко Борисов #оставка #Кабинет #Станишев #ЕК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници