ЕНП: Борисов постави интересите на България над партийните

ЕНП: Борисов постави интересите на България над партийните
Борисов взе смело решение, обяви лидерът на ЕНП. Снимка: Wikipedia
A A+ A++ A

Министър-председателят Борисов взе смело решение в полза на страната си и на своите съграждани, предвид трудните обстоятелства, заяви председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфред Мартенс, съобщиха от ГЕРБ.

„Борисов постави интересите и стабилността на България над партийните интереси“, каза Мартенс, цитиран от „Фокус“.

„Това решение не трябва да хвърля сянка върху отличната работа, свършена от Борисов и неговото правителство от 2009 г. насам. Неговите постижения се ползват с признанието и одобрението на политическото семейство на ЕНП“, се казва още в изялвнието на председателя на ЕНП.

„Впечатляващите резултати включват успешното усвояване на европейските фондове; финансовата стабилност на България в контекста на икономическата криза в Европа; поддържането на ниско ниво на дълг; и успехите в борбата срещу организираната престъпност“, посочи Мартенс.

„Без съмнение ЕНП ще продължи да подкрепя Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ в техните усилия да гарантират просперитета и стабилността за българите, както и стабилното и сигурно място на България в европейския проект“, допълни той.

#Вилфред Мартенс #оставка на правителството #министър-председател на България #Бойко Борисов #ЕНП #Европейска народна партия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници