Румен Петков: Никой вече няма да се довери на външното ни разузнаване

Румен Петков: Никой вече няма да се довери на външното ни разузнаване
Всички партньорски служби ще си дадат сметка, че когато ни предоставят някаква информация, тя може да бъде размахана във всеки един момент, обясни Румен Петков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Българското външно разузнаване не може вече да бъде партньор на никого, обяви депутатът от Коалиция за България Румен Петков във връзка с изявлението на премиера в оставка Бойко Борисов, че е подготвяно покушение срещу него от Ахмед Доган.

Всички партньорски служби ще си дадат сметка, че когато ни предоставят някаква информация, тя може да бъде размахана във всеки един момент от някой, който прецени изгода от това, каза бившият вътрешен минитър пред Нова телевизия, цитиран от „Фокус“.

Румен Петков подчерта, че очевидно с тази фраза вниманието на обществото е префокусирано от провала на управлението, от бедността, която изкара хората на улиците, от кадровата катастрофа, която се вихри в държавата.

„Вниманието на средствата за масова информация и на обществото се преместиха върху тази фраза и сега аз мисля, че като държава сме длъжни да създадем всички условия по най-бързия начин, ако има такъв документ, той да бъде разсекретен, да се представи на обществото“, каза още Румен Петков.

#Румен Петков #Бойко Борисов #министър-председател на България #оставка на правителството #покушение #Ахмед Доган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници