Протестиращите се разграничиха от Даниела Пеловска

Протестиращите се разграничиха от Даниела Пеловска
След участието на Пеловска в пресконференцията на Борисов протестиращите я обявиха за народен предател. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Всички администратори на протеста срещу високите цени на енергетиката се разграничиха във Фейсбук от Даниела Пеловска, която се появи на пресконференцията на премиера Бойко Борисов в качеството си на говорител на протестиращите.

"Никой от нас не е упълномощавал това лице да ни представлява където и да било", се казва в съобщение на страницата във за координация на националните протести в социалната мрежа, цитирано от „Фокус".

"Това е опит за саботаж на протестите и разединение на народа. Няма да позволим да ни манипулират. С терористи не преговаряме. Никой от нас не е стъпвал в Министерски съвет", се казва в съобщението.

След участието на Пеловска в пресконференцията на Борисов, Лиляна Павлова и Томислав Дончев участниците в протестите и потребители в мрежата я обявиха за народен предател, съобщи БГНЕС.

Мигновено се появиха снимки с нейния образ, върху които с големи червени букви е изписано предупреждението: "Внимание, граждани, тази жена се представя за организатор на протестите. Това е манипулация на ГЕРБ!".

Връзка веднага бе направена и с изключително актуалния криминален сериал "Под Прикритие".

Колаж показа Пеловска върху папка с надпис Дело "Шмекер", а над нея Цветанов прошепва на Борисов "Шефе, разкрили са "Шмекер"!!!".

Беше разпространено и "благодарствено писмо от Даниела Василева Пеловска до ген. Бойко Борисов" в качеството му на главен секретар на МВР.

В писмото тя изразява "безкрайната си благодарност за светкавичната реакция от Ваша страна в петък вечерта - 14 януари, във връзка с мой много сериозен личен проблем. Моля да поздравите всички служители на МВР, които помогнаха за решаването му".

„С бързи и ефективни действия, като тези при моя случай, убедена съм, се възстановява доверието към българската полиция и аз лично ценя Вашите усилия в тази посока. Изцяло подкрепям Вашата инициатива за подпомагане децата на загиналите полицаи и Ви моля да приемете моето предложение те да почиват в хотела ми, на мои разноски, който се намира в курорта Кранево - във време по Ваша преценка. Моля да изкажете служебна благодарност на всички, работили по случая", гласи писмото, разпространено във "Фейсбук".

#Даниела Пеловска #Бойко Борисов #министър-председател на България #Лиляна Павлова #Томислав Дончев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници