Vodafone предупреди потребителите засега да избягват iOS 6.1

Vodafone предупреди потребителите засега да избягват iOS 6.1
A A+ A++ A

Английското подразделение на Vodafone официално призова потребителите си да не ъпгрейдват своите мобилни продукти на Apple до iOS 6.1. Според Vodafone най-новата версия на платформата води до редица проблеми, сред които намалена производителност на 3G мрежите, временна невъзможност за свързване с интернет, временна невъзможност за достъп до телефонни услуги и други. Според Vodafone Apple са наясно с проблема и работят по отстраняването му.

В същото време се появиха съобщения, че iOS 6.1 крие и други изненади. Потребителите на Microsoft Exchange са забелязали драстично увеличение на обема на журналните файлове в сървърите, което при определени обстоятелства може да доведе дори до срив. Затова не е изненадващо, че се заговори за нов ъпдейт. Според слуховете версия iOS 6.1.1 вече е преминала тестове при операторите и може да достигне съвсем скоро пи потребителите под формата на ъпдейт с обем 23МВ.

http://forum.vodafone.co.uk/t5/Apple/iOS-6-1-update/td-p/1425278
http://www.windowsitpro.com/blog/tony-redmonds-exchange-unwashed-50/exchange-server/apple-ios-61-upgrade-excessive-transaction-log-growth-145223

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници