Сидеров: Парламентът е брокерска къща за търговия на депутати

Сидеров: Парламентът е брокерска къща за търговия на депутати
Волен Сидеров обвини ГЕРБ за кражби от субсидите на „Атака“ Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Атака“ настоява за промени в Закона за политическите партии преди промени в Изборния кодекс, заяви лидерът на партията Волен Сидеров.

От сряда председателят на правната комисия Искра Фидосова от ГЕРБ заедно с депутати от мнозинството провеждат разговори с парламентарните групи за сближаване на позициите по изборното законодателство, предаде Информационна агенция „Фокус“.

„Парламентът в този момент не е парламент, а брокерска къща за купуване и продаване на депутати“, коментира Сидеров и припомни искането на партията за промени в Закона за политическите партии по отношение на субсидията за парламентарно представените политически сили.

„Това трябва да се промени сега, за да се говори изобщо за избори. ГЕРБ открадна вече между 3 и 4 млн. лв. от субсидията на „Атака“ и това е най-тежкият финансов удар, който е нанасян на партията“, заяви Сидеров.

„ГЕРБ са крадци, как да преговарям с тях по каквито и да е изборни закони“, посочи той. Те не искат честни избори, не искат честен парламент“, допълни той.

#ГЕРБ #"Атака" #Волен Сидеров #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници