Мария Капон: ГЕРБ и БСП са големите губещи от референдума

Мария Капон: ГЕРБ  и БСП са големите губещи от референдума
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Остават шест месеца до изборите и ние продължаваме този дебат – какво се случва със здравеопазването, с образованието, с икономическия растеж на страната, заяви Мария Капон, представляващ комитета „Беля НЕ“ и председател на Единна народна партия.

"Разделителната линия е ясна. Най-големите губещи от днешните избори са двете големи партии. Хората днес направиха своя избор с разум, обясни тя. По нейни думи, хората имат нужда от работа, от доходи, от нормално здравеопазване. „Ясно е, че днес има едно фиаско и никой не иска да се върне каквато и да е Тройна коалиция. Пътят е ясен ще вървим към избори, за да покажем реформаторска десница. За нас беше ясно да правим информационна кампания, за да се знае че искаме да извадим всичко на показ. В тази кампания лъсна всичко за „Белене”. Този проект ще фалира страната четириктарно”, каза Капон, цитирана от информационна агенция "Фокус".

По нейни думи, ако България може да си позволи инвестиция с работни места, то тази инвестиция трябва да е 1 млрд. за панелни жилища, за да се намали тока на всяко семейство и да се спестят парите от проекта „Белене”.

#БСП #ГЕРБ #АЕЦ "Белене" #Мария Капон #референдум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Референдум 2013
Последно от Референдум 2013

Всички новини от Референдум 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници