Румен Петков страда от липса на внимание, отвърна Павлова

Румен Петков страда от липса на внимание, отвърна Павлова
Румен Петков си търси оправдания, още малко ще каже и, че правим магии, за да вали сняг. Не съм станала магьосница, сняг не съм поръчвала, каза Лиляна Павлова в отговор на обвинението срещу нея. Снимка: БГНЕС.
A A+ A++ A

Регионалният министър Лиляна Павлова предположи, че Румен Петков „има халюцинации", след като депутатът от БСП я обвини в саботаж на референдума в Северна България заради непочистени пътища.

„Всички пътища в Плевенска област са обработени и почистени," твърди Лиляна Павлова, позовавайки се на „доклад, снимки и информация от GPS устройствата на снегорините".

„Основните пътища, които той визира, са буквално на асфалт. Там няма и капчица сняг. Така че той или има халюцинации, или това са предизборни манипулации," каза Лиляна Павлова, цитирана от информационна агенция „Фокус".

Лиляна Павлова допълни, че няма нито един сигнал за бедстващи хора или за проблеми по пътищата.

„Единственият сигнал, който е получен, е за третокласен път при Българене, който е в ремонт и не е основен път. Това е единственият, но за него е обявено, че е в ремонт и е нормално да не е в добро състояние като качество на пътя. Всички други пътища са на асфалт," повтори Лиляна Павлова.

Тя предположи, че Румен Петков „страда от липса на внимание".

„За това е много тъжно за г-н Петков, че той се опитва да оправдае липсата на гласоподаватели и активност на националния референдум с непочистени пътища. Той, се опитва да си намери оправдание за тази ситуация, но е много грозно да се политизира една такава тема," продължи Лиляна Павлова.

По нейна информаиця, само по направлението София – Плевен и Плевене – Белене – Николоп – Българене работят 36 машини.

„Това е още един аргумент в посока на това, че той си търси оправдания, още малко ще каже и, че правим магии, за да вали сняг. Не съм станала магьосница, сняг не съм поръчвала," каза Лиляна Павлова.

#Лиляна Павлова #Румен Петков #референдум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Референдум 2013
Последно от Референдум 2013

Всички новини от Референдум 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници