Слух приписва на Galaxy Note III 8-ядрен процесор и 6,3" дисплей

Слух приписва на Galaxy Note III 8-ядрен процесор и 6,3" дисплей
A A+ A++ A

От изданието The Korea Times отново идва информация, която разкрива малко от бъдещите продуктови планове на Samsung. Според информацията, която цитира мениджъри в компанията, Samsung ще използва 8-ядрения процесор Exynos 5 octa в следващото издание на хибридното устройство Galaxy Note II. Споменава се и че смартфонът ще разполага с още по-голям екран с диагонал 6,3", което звучи интересно, но тепърва ще разберем как това ще се отрази на размерите на устройството.

Вече неведнъж на страниците ни е ставало дума, че Apple по всяка вероятност започва да прехвърля поръчките си за производство на компоненти от Samsung към други производители и в тази връзка със сигурност сте си задавали въпроси какво ще стане с корейската компания, имайки предвид, че Apple е техен основен клиент. Изглежда, че в Samsung не стоят със скръстени ръце по този повод и също водят преговори с други компании и производители. По време на CES 2013 представители на Samsung са се срещнали с представители на китайски компании, които е възможно да започнат да купуват процесори от корейците.

Huawei е една от компаниите, които потвърдиха, че са се срещали с представители на Samsung и че са отворени за сътрудничество, ако корейската компания им предложи изгодни условия. От ZTE пък коментират, че определено търсят по-качествени процесори на по-добри цени, което обаче не дава информация каква е вероятността да работят със Samsung. Според източници, вътрешни за Samsung, развитието на пазара за смартфони в Китай дава възможност Samsung да открие много нови партньори в лицето на производителите извън традиционно познатите големи имена.

http://www.koreatimes.co.kr/www/news/tech/2013/01/133_128798.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници