Борисов освободи зам.-министъра на транспорта Камен Кичев

Борисов освободи зам.-министъра на транспорта Камен Кичев
За заместник на Кичев е назначен изпълняващият длъжността директор на Дирекция „Корпоративно преструктуриране и капиталов пазар“ в Министерството на транспорта и съобщенията между 2003 до 2005 г. Кристиан Кръстев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов е освободил зам.-министъра на транспорта Камен Кичев, съобщиха от пресцентъра на правителството.

Кичев е бил освободен по негова молба, като за негов заместник е назначен изпълняващият длъжността директор на Дирекция „Корпоративно преструктуриране и капиталов пазар“ в Министерството на транспорта и съобщенията между 2003 до 2005 г. Кристиан Кръстев.

Кръстев е роден на 9 юли 1976 г. Завършил е международни икономически отношения и икономика на индустрията в Университета за национално и световно стопанство – София, както и курс за ръководители на авиокомпании в Лондон. Владее английски и руски език.

Кристиан Кръстев е бивш управител на „Флайинг Карго България“, изпълнителен директор, член на СД на „Уиз Еър България Еърлайнс“, директор на Изпълнителна агенция „Пристанищна администрация“ и председател на съвета на директорите на Летище Бургас.

#зам.-министър на транспорта #Камен Кичев #Бойко Борисов #министър-председател #Кристиан Кръстев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници