Шамара: Европарите в България отиват за асфалт и силикон

Шамара: Европарите в България отиват за асфалт и силикон
Европарите в България отиват основно за асфалт и силиконови ц*ци, пише рапърът Мишо Шамара на страницата си във „Фейсбук“. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Европарите в България отиват основно за асфалт и силиконови ц*ци, пише рапърът Мишо Шамара на страницата си във „Фейсбук“.

След като отново получи медийно внимание след новата призовка за разпит в Националната следствена служба, рапърът реши да вземе отношение и по европейския проект, спечелен от „Пайнер“.

Мишо Шамара смята, че „ГЕРБ = ЧАЛГА“. Той е против харченето на такива средства, особено на фона на бедността в България, и припомня на управляващите, че „Господ гледа и ще ви накаже, ей“.

По-рано във вторник от справка в сайта на Министерството на финансите стана известно, че „Пайнер Медиа“ ООД е одобрена и ще получи 1 918 233 лв. като бенефициент по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ за популяризиране на чалгата не само в България, но и на международния пазар.

В описанието на проекта за милиони левове се посочва, че с реализирането му „Пайнер Медиа“ ООД цели да постигне устойчив икономически растеж и запазване на лидерските си позиции в подготовката и реализирането на качествен медиен и музикален продукт не само на родния, но и на международните пазари, в които телевизия „Планета“ се излъчва.

#чалга #НСС #Биг Ша #Мишо Шамара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници