Мишо Шамара разгневи рап феновете - направи дует с хитова чалгарка ВИДЕО

Мишо Шамара разгневи рап феновете - направи дует с хитова чалгарка ВИДЕО
A A+ A++ A

И рап сензацията Мишо Шамара се предаде пред принципите си и запя чалга. Песента е в колаборация с попфолк певицата Наташа Монева.

В парчето участие взима и нейният съпруг Ивайло Монев – Rockera. Сингълът се нарича „Искам да те имам“ и е направен по бийтове от Лил Ша - сина на Шамара. Както е известно, Мишо Шамара се нарича още и Биг Ша.

Идеята да се направи подобна колаборация била на съпруга на Наташа - Ивайло Рокера. Той бил дългогодишен приятел на Шамара. При една от срещите им споделил идеята, че е добре да направят нещо заедно, а Мишо приел на драго сърце, поясни Наташа. „Песента е записана в студио във Варна, а клипът е заснет в Лондон“, каза още тя пред „Телеграф“.

Текстът е тройно дело на Рокера, Биг Ша и Наташа.

Първоначалната идея била съвместната песен да е само между Рокера и Шамара, но след записа Ивайло предложил на Наташа да направи припева, обяснява тя. Така и станало. Песента се приема добре от феновете и вече има много гледания и споделяния, завърши певицата. Видеоклипът е дело на Павел Симеонов. А записът и обработката на Гошо Малкия ЖО.

#Мишо Шамара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници