Лидерът на Северна Корея вероятно имал наследник

Лидерът на Северна Корея вероятно имал наследник
Южнокорейското разузнаване твърди, че първата двойка е сключила брак още през 2009 г., като се предполага, че вече имат едно дете. Снимка: ЕПА, архив
A A+ A++ A

Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, за която напоследък се говори, че е бременна, вече е родила.

Информацията дойде в четвъртък от южнокорейската агенция „Йонхап“, която се позова на кадри от репортаж на севернокорейската телевизия, предаде БГНЕС.

Слухове за бременноста на Ри Сол Чжу се появиха преди няколко месеца, след като първата дама изчезна от публичното пространство за две месеца през есента.

В средата на декември Чен Ун и съпругата му присъстваха на траурна церемония, организирана за първата годишнина от смъртта на бащата на лидера Ким Чен Ир.

Тогава Сол Чжу се появи в традиционната широка корейска рокля, показвайки видимо закръглен корем, но на официалния прием по случай Новата година, който беше предаван по държавната телевизия, първата дама вече беше с впита пола и блуза, под които не се забелязваше да е бременна.

Според южнокорейски журналисти доказателство, че лидерът на Северна Корея вече се е сдобил с наследник, била популярната коледна песен „Когато се роди дете“ (When a Child is Born), изпълнена по време на тържеството.

Южнокорейското разузнаване твърди, че първата двойката е сключила брак още през 2009 г., като се предполага, че вече имат едно дете.

Ри Сол Чжу е завършила университета „Ким Ир Сен“, в който баща й е преподавател. Майка й е лекарка.

#бременност #дете #Северна Корея #Ким Чен Ун

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници