Надежда Нейнски: Синята коалиция беше лястовицата на надеждата

Надежда Нейнски: Синята коалиция беше лястовицата на надеждата
„Партията се разминава с онова, което хората очакват от нея, а аз искам да остана там, където са хората“, категорична бе Нейнски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Напусналата преди дни СДС Надежда Нейнски заяви, че ще участва в следващите парламентарни избори само в листи на единна десница.

В студиото на Нова телевизия Нейнски подчерта, че не си е тръгнала от идеята на десницата, а причината за нейното напускане била само разединението на десните и грешките на настоящото ръководство на сините.

„Партията се разминава с онова, което хората очакват от нея, а аз искам да остана там, където са хората“, категорична бе Нейнски.

Тя каза още, че осъзнава, че гражданите, които преди 21 години излязоха на площадите, са „объркани и разочаровани“.

Синята коалиция беше лястовицата на надеждата. Сегашното ръководство на СДС обаче избра да бъде зависимо от независими депутати, обвързани с ГЕРБ“, коментира депутатът.

Нейнски визира решението на сините да внесат новата си кандидатура за конституционен съдия (Галя Гугушева – бел. ред.) чрез трима отцепници от „Атака“.

„Ако ГЕРБ беше толкова почтен към сините, защо не подкрепи номинацията на Екатерина Михайлова още в началото, а мнозинството гласува за Венета Марковска?“, риторично запита Нейнски.

Тя допусна, че напусналите националистическата партия са си тръгнали оттам след умишлено търсен скандал.

#Надежда Нейнски #СДС #Синята коалиция #ГЕРБ #Галя Гугушева #Атака #Венета Марковска #Екатерина Михайлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници