Вижте я без грим: Камелия се обезобрази от пластики!

Вижте я без грим: Камелия се обезобрази от пластики!
A A+ A++ A

Обичаната фолк певица Камелия наскоро изненада феновете си, като сподели сори по случай Гергьовден. Това, което обаче наистина привлече вниманието на всички, беше външният й вид.

Камелия се показа напълно естествена – без капка грим, и остави феновете си в шок. Спекулациите бързо се разпространиха из платформите на социалните медии, като мнозина подозираха, че любимата певица може да се е подложила на прекомерни естетични и пластични процедури, довели до неузнаваем вид.

Трансформацията на скулите на Камелия е очевидна, тъй като те значително са се увеличили и изглеждат подути. Последователите й изразяват гнева си, питайки се защо би направила такива промени в себе си. Те вярват, че тя е загубила чара си с напредване на възрастта.

Наскоро Ками претърпя операция на носа и си сложи фасети, което доведе до напълно нов външен вид. Изглежда, че на феновете новия й външен вид не им допада и в резултат на това кариерата й претърпя спад.

Видимо, освен ринопластика, Камелия си е правила и лифтинг, който е изпънал лицето й до краен предел, а веждите са се качили с три пръста нагоре, пише Интриги.

Коментарите в интернет варират от сравняването й с комбинация от Памела Андерсън и Донатела Версаче до въпроса защо се е отклонила от естествения си външен вид. Някои дори спекулират, че тя изпитва трудности да приеме реалността на остаряването..

#Камелия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите