Борисов: Неправомерно бяха похарчени много пари

Борисов: Неправомерно бяха похарчени много пари
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново засегна казуса с похарчените милиарди, за които сигнализира. Припомняме, че в сряда той заяви, че през последните дни са похарчени няколко милиарда и се оказва, че в държавата има под 2 млрд. лева и това е наследството. "Подвели са ни, че имаме 9 милиарда, а те са 6 милиарда", каза той в сряда.

"Със съжаление го казвам много неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари, неотчитайки доклада на Международния валутен фонд, на призивите на некоалицията да се харчи разумно", каза той.

Борисов: Винаги сме държали да има мазнинка и пари в държавата, да не се изхарчва всичко

Той заяви, че приходните агенции са останали да работят, за да няма оправдание, че по думите му, някой им е пречил. "Винаги рано или късно истината излиза наяве", каза той.

"Някой път с прискърбие установяваме какво е правено, години се забавиха в развитие на България", каза лидерът на ГЕРБ.

По темата за предстоящите избори Борисов се определи като твърд привърженик на машинното гласуване и ще направи всичко възможно машините да останат.

Борисов коментира и казуса с освободения главен секретар на МВР Живко Коцев. "Аз подкрепях Живко Коцев, нали знаете, заради Атанас Атанасов помоли и сега просто вече ще се пазя и да кажа "подкрепям", защото когато предлагат други и само подкрепяш - важи и за колегите същото", каза той.

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници