Борисов пред посланиците от ЕС: Служебният кабинет няма връзка с ГЕРБ

Борисов пред посланиците от ЕС: Служебният кабинет няма връзка с ГЕРБ

ФБ/Бойко Борисов

A A+ A++ A

Бойко Борисов се срещна посланиците от страните на Европейския съюз. Това съобщи самият той в своя фейсбук профил.

От публикацията става ясно, че Борисов е запознал европейските посланици с вътрешнополитическата обстановка в страната. Той е уверил дипломатите, че ГЕРБ няма нищо общо със служебния кабинет и няма да носи отговорност за работата му.

"Ще продължим да бъдем гарант за евроатлантическата ориентация на България", увери той.

Борисов обсъдил с посланиците на страните от ЕС финансовата стабилност, Шенген, енергийната сигурност и предстоящите избори 2 в 1.

Цялата публикация:

Днес се срещнах с посланиците на страните от Европейския съюз. Благодаря за домакинството на посланика на Белгия Н. Пр. Фредерик Мьорис. Запознах посланиците с политическата ситуация в страната и всички усилия, които ГЕРБ положи, за да се случи ротацията на кабинета Денков - Габриел. Категорично заявих, че ГЕРБ няма връзка със служебното правителство и няма да носим отговорност за работата му. В същото време ще продължим да бъдем гарант за евроатлантическата ориентация на България.

Сред останалите теми на разговора бяха финансовата стабилност на страната и готовността ни за приемане в Еврозоната, пълноправното членство в Шенген, енергийната диверсификация и предстоящите европейски избори, които ще съвпаднат с извънредните избори за български парламент.


#Бойко Борисов #посланици #ЕС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите