Борисов: В служебния кабинет доминират министрите от стария

Борисов: В служебния кабинет доминират министрите от стария

стоп кадър

A A+ A++ A

"От това, което виждам, доминира старият кабинет "Денков-Габриел" - това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента по повод състава на служебния кабинет на Димитър Главчев.

"Особено с такива знакови министри като Гвоздейков, Вътев, зам-министрите, които всички са назначени от партията на промяната- в екологията, в образованието. Има три-четири нови имена".

Той заяви, че разследващите органи трябва да доведат за контрабандните канали на цигари докрай.

"Живко Коцев - назначавал съм го за директор на ОДП-Търново още през 2013 г. и сме го подкрепяли и съм изненада от това, което чувам в последните дни. Важно е да се видят тези снимки, които излизат и тези, които са подавали сигнали срещу мен, че ям хора. Ако това се окаже истина, ние бихме работили с ПП-ДБ, но без техните партийни знакови лица".

Борисов смята, че ПП-ДБ се опитват да вменяват вина на ГЕРБ-СДС:

"В двете седмици а преговори нито веднъж ДПС не се е намесвал, освен в трето римско между Кирил Петков и Пеевски и темата 106 души необходими за гласуване на регулаторите".

"Можехме да направим съвсем различно нещо, за да може това служебно правителство, още повече виждайки състава му днес. С финансов министър Василев и външен Мария Габриел това правителство щеше да изглежда по съвсем друг начин и след изборите да се направи едно истинско коалиционно споразумение".

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници