Ивайло Мирчев след имената на министри в кабинета "Главчев": Очевидно има договорка с президента и негова квота в служебния кабинет

Ивайло Мирчев след имената на министри в кабинета "Главчев": Очевидно има договорка с президента и негова квота в служебния кабинет

фейсбук

A A+ A++ A

Политическите реакции в социалните мрежи след обявяването на имената в служебното правителство на Димитър Главчев вече са факт. Един от първите, които се изказаха по темата е депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Ето какво пише той:

"Служебно правителство, което има две основни задачи:

1. Изборите да минат "по правилния начин" - вътрешен министър, с който търговията с вот ще цъфти, а МВР ще подкрепя процеса. Нищо чудно да сме свидетели на позабравени сцени на пренасяне на чували с пари в полицейски патрулки.

""Електронен" министър, който да гарантира "правилния вот" на 9 юни, съгласно изискванията на Пеевски.

2. Замитане на аферата "Боташ", с която Радев ощети България с над 2 млрд. долара. Министърът ще има една основна цел - да замете скандала.

Очевидно има договорка с президента и негова квота в служебния кабинет.

В основата на конфигурацията е Пеевски. Предстои брутална кампания и грозни практики на самите избори, за да се максимизира резултата на ДПС и напъните на Пеевски да е част от следващо управление на страната".

#Ивайло Мирчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници