Петков: След края на управлението на ГЕРБ раждаемостта се покачи

Петков: След края на управлението на ГЕРБ раждаемостта се покачи

Стоп кадър/БНТ

A A+ A++ A

По време на управлението на ГЕРБ раждаемостта беше много ниска. ГЕРБ спира да управлява и тя скача, защото има безплатни детски градини, защото доходите и заплатите се покачиха. Това коментира в кулоарите на НС съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков, цитиран от БГНЕС.

“Втора истина: време е Борисов да каже, че си говори с Пеевски. Няма гласуване, в което да не са заедно. Те са "неформална коалиция", която ще управлява и след изборите”, подчерта Кирил Петков.

Съпредседателят на ДБ Христо Иванов отговори на думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви, че не е участвал в процеса по промяна на Конституцията и е гласувал доверие на самия Иванов.

“Няма как да кажеш, че не знаеш какво е писано в Конституцията. Ти казваш на депутатите си да натиснат бутона. Време е да си поемете отговорността”, заяви Иванов. И помоли останалите политически сили да спрат със спекулациите кой е отправил предложенията за промени в основния закон.

Иванов бе лаконичен в отговора си на въпроса дали отново ще водят преговори с ГЕРБ след изборите. “Ще се съберем в коалицията и ще решим. На база на споразумението, което предложихме, ще търсим разговори. Въпросът е гражданите да ни гласуват доверие”, добави Христо Иванов.


#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници