Костадинов: Унизителни са гърчовете на ПП-ДБ!

Костадинов: Унизителни са гърчовете на ПП-ДБ!

фейсбук

A A+ A++ A

Не бих се изненадал утре да има изненади! Така коментира ситуацията около ротацията и кабинета от Варна лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде репортер на Varna24.bg.

"Да изчакаме утрешния ден", допълни той.

Според лидера на "Възраждане“ унизителни са гърчовете на ПП-ДБ. Той обаче призова президентът Румен Радев максимално бързо да действа, за да се отиде до нови избори, ако утре не бъде обявено новото правителство.

"Поредица от национални катастрофи. Тови причиниха управляващите на България", заяви още в свой стил Костадинов.

Той опроверга очакванията, че при конфигурацията в един бъдещ парламент ще е същата. Категоричен е, че има голям спад на ПП-ДБ. "Те, както и ГЕРБ, и ДПС имат изгода от ниска избирателна активност. Ние работим за обратното – максимален брой хора да отидат до урните. Социологическите прогнози не обхващат свободните хора, а те ще гласуват за "Възраждане“, стана ясно още от думите на Костадинов.

Ако третия мандат бъде връчен на "Възраждане“, то партията ще представи готов кабинет и програма, допълни лидерът на политическата формация.

"Ние сме за излизане от НАТО. На 27 март изтича 20-годишният мораториум, в който не можеше по никакъв начин това да се случи", допълни още Костадинов.

Той призова ПП-ДБ веднага да върнат неизпълнен мандата на президента. "Ако искат след това заедно с ГЕРБ и ДПС да направят една коалиция под названието Обединени Евроатлантици", прогнозира той. "Може и две по-малки коалиции: ПП заедно с ГЕРБ, а ДБ с ДПС", добави лидерът на "Възраждане“.

"Снощи се видя, че Денков едва не се разплака. От бързане са объркали знамената – не според Закона, който казва, че при две знамена българското е винаги вляво", добави Костадинов.

Можем да говорим за бъдещето на България с всички партии, с изключение на ДПС, стана ясно още от думите на лидера на "Възраждане“.

Ако партията управлява, тя ще инициира референдум за запазване на лева, за преговори за равнопоставеното ни в ЕС, и най-вече – да не бъде вкарана България във война, стана ясно още от думите на Костадин Костадинов.

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници