Гръм в Рая! Фолкпевицата Анелия зарязана от гаджето!

Гръм в Рая!  Фолкпевицата Анелия зарязана от гаджето!

Инстаграм

A A+ A++ A

Гръм в Рая настъпи за Анелия и годеника й Любомир Захаринов. Двамата са се разделили окончателно и фолк певицата е върнала годежния пръстен на милионера. Сватба няма да има, а по всичко личи, че няма да си останат дори приятели.

Отношенията им са приключили по доста негативен начин, съдейки по Инстаграм профила на Анелия. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ е изтрила всичките им снимки, а те не бяха никак малко. Тя дори не следва Захаринов в мрежата.

Според запознати, причина за краха във връзката им е твърде обсебващото поведение на Захаринов, пише сайтът Intrigi.bg. Бизнесменът не одобрявал среднощните участия на изпълнителката и честите й ангажименти, свързани с поп фолк кариерата й. Той неколкократно се опитвал да я убеди да прекрати с музиката и да остане домакиня.

„Няма да спра да пея! Напротив, през този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа“, категорично заяви Анелия в социалния си профил.

Именно отказът й да зареже дългогодишната си кариера и постоянните ултиматуми от страна на Захаринов станали повод певицата да му върне пръстена.

#Анелия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници