Най-обичаното и популярно събитие за аниме, комикси и поп култура - Aniventure Comic Con 2024

Най-обичаното и популярно събитие за аниме, комикси и поп култура - Aniventure Comic Con 2024

 Aniventure Comic Con 2024

A A+ A++ A

След грандиозния успех на Aniventure Comic Con 2023, посетен от над 20 000 фена на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата у нас, обичаният фестивал ще се проведе и през 2024 година – на 6 и 7 юли в Интер Експо Център. Тазгодишното издание на популярното събитие обяви първите си гости и започва ударно в компанията на актьора Рос Марканд (Ross Marquand), познат от холивудските продукции „The Walking Dead“, „Avengers: Infinity War“, „Avengers: Endgame“, „Invincible“, „What If…?“, както и на атрактивната косплей покорителка на световни конкурси от Ирландия Bambi Lashes Design.

Списъкът с впечатляващи световноизвестни имена, участвали в Aniventure Comic Con у нас, нараства все повече и тази година ще бъде допълнен от Рос Марканд – актьорът, когото всички познаваме като Арън от хитовия апокалиптичен сериал „Живите мъртви“ („The Walking Dead“). Това обаче далеч не е всичко за него. Рос изиграва и ключовата роля на Red Scull във вселената на Marvel в „Avengers: Infinity War” и „Avengers: Endgame”. Печели и не малко фенове с уникалния си глас, озвучавайки Ultron в „Doctor Strange in the Multivers of Madness“, както и с участието си в анимираните продукции „Invincible”, „Family Guy”, „Robot Chicken”, „American Dad” и още много. Не по-малко завладяващи са и имитациите му на известни актьори, сред които Брад Пит, Харисън Форд, Матю Макконъхи, Кевин Спейси и още над 50 други.

Наред с вълнуващите срещи от света на киното, многопластовият фестивал ще даде възможност на феновете да се докоснат до един от най-популярните косплей артисти – ирландката Bambi Lashes Design. Започнала своя творчески път през 2014 г., Bambi не спира да създава костюми, вдъхновени от различни видеоигри, аниме и филми, като има особен афинитет към сложните проекти. Освен костюми, тя изработва още перуки, корсети и обувки. Bambi Lashes Design е печелила многобройни състезания, като отличията ѝ включват титлата официален представител на Ирландия в престижния конкурс Eurocosplay, както и „Най-добро шоу“ за 2022 г. в CRX Hime Cosplay Cup, Австралия. Освен участник, Bambi е жури в редица събития и артист, който не спира да твори и споделя своя опит с публиката и феновете си.

Още новини и гости очаквайте скоро!

АNIVENTURE COMIC CON 2024 се провежда с генералната подкрепа на Ozone, A1, Nescafe 3in1.

Двудвевни и ULTRA билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени https://www.comiccon.bg или в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Повече информация и актуални новини за събитието следете на:

https://www.facebook.com/comiccon.bg


#Aniventure Comic Con 2024

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници