Седмичен ТАРО хороскоп до 10 март

Седмичен ТАРО хороскоп до 10 март

Pixabay

A A+ A++ A

Овен - Осмица чаши

Провал

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Телец - Син на камъните

Застъпник

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Близнаци – Глупакът

Начало

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят ви нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Рак - Седмица жезли

Смелост

Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обзети от противоречия, да работят в съюз, заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период.

Лъв - Десетка чаши

Успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, а също спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Дева - Звездата

Надежда

Периодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм, вяра и вдъхновение. Много обещаващи възможности ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето изглежда светло и привлекателно. Ще бъдете обзети от творческо вдъхновение, красота, ще проявите интелигентност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е особено позитивен и е благословен от звездите.

Везни - Луната

Мечтания

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате чувства и емоции. Предстои ви период на самоанализ.

Скорпион - Двойка жезли

Власт

Осъществявате начинанията посредством силната си воля. Постигате целите си, благодарение на куража, който проявявате. Натрупвате богатство с много усилия и труд. Изпитвате удовлетворение и гордост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред уверено, очакват ви много лични успехи.

Стрелец - Деветка чаши

Късмет

През този период всички ще имате неочакван късмет. Връхлитат ви успех, щастие и безоблачна любов. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко около вас ще е обнадеждаващо и ще обещава светло бъдеще. Настъпват добри времена за всички. Мнозина от вас ще бъдат удовлетворени от постигната победа, извоювана с много пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе много приповдигнато и празнично настроение. Прекрасен период за успешни бизнес начинания.

Козирог - Петица мечове

Поражение

Обзело ви е пораженческо настроение. Чувствате страх и малодушие. Все едно сте загубили важна за вас битка. Мислите ви са негативни, отстъпвате от принципите си и се примирявате със ситуацията. Съкрушени сте от загубата, която сте изпитали. Злото е открило слабото ви място и се е настанило в душата ви. Сломени сте и не можете да намерите убежище за душата си. Лекът за вас през този тежък период е да бъдете сред приятели, да сте заобиколени от красота и да правите нещата, които ви носят радост.

Водолей - Любовниците

Взаимоотношение

Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

Риби - Вселената

Цялостност

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени и имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Маг Розаи, "Телеграф"

#таро хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници